25 aprilie 2024
Misterul se adânceşte, la Şotânga! A fost găsit al doilea schelet, îngropat în faţa unei case!

Misterul se adânceşte, la Şotânga! A fost găsit al doilea schelet, îngropat în faţa unei case!

oase1Descoperire sinistră într-o curte din Șotânga. Câţiva muncitori care lucrau la o canalizare au dat peste două schelete, îngropate la aproximativ jumătate de metru, în faţa unei case.

oase2Oamenii au alertat poliţiştii, iar în scurt timp zona a fost împânzită de criminalişti. Deocamdată nu se ştie de când zac acolo rămăşiţele umane şi nici ce le-ar fi provocat moartea celor doi.

oase4Vecinii mai suspicioşi cred că este vorba de o dublă crimă, însă anchetatorii nu au indicii care să le confirme ipoteza.

oasePrimele oase au fost scoase la suprafaţă luni după-amiază, în timp ce muncitorii săpau la reţeaua de canalizare a unei case. Marți, lucrătorii au dat peste un alt craniu de om şi alte oase.

oase3După mine, zic că e crimă. Două cadavre…”, spune o vecină.

oase5Proprietara casei locuieşte acolo de zeci de ani şi spune că nu are habar de scheletele îngropate în curte. Când au auzit de oasele din gospodăria femeii, vecinii au intrat la bănuieli.

O căpățână de om, ar fi o parte bărbătească cadavrul, nu feminină, prea la suprafaţă, nu adâncime mare, toată lumea zice că ar fi ceva dubios”, spune un alt vecin.

oase6Proprietara şi rudele ei au refuzat să vorbească despre oasemintele găsite în gospodăria lor. Cu toţii au fost însă audiaţi de achetatori.

Polițiștii au ridicat osemintele de la faţa locului şi le-au trimis la Serviciul de Medicină Legală, la Târgovişte. oase3De aici vor ajunge la un laborator de specialitate, din capitală, acolo unde specialiştii vor constata când s-au produs decesele şi care ar fi cauza.

61953798Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi speră să descifreze rapid misterul acestui caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial