18 aprilie 2024
Ministrul Ţuţuianu a pus pe jar conducerea Automecanica Moreni! “Nu cred că Moreniul are vreo şansă cu actualul management”

Ministrul Ţuţuianu a pus pe jar conducerea Automecanica Moreni! “Nu cred că Moreniul are vreo şansă cu actualul management”

BUCURESTI - PROIECT DE REABILITARE - CRUCE - CARAIMAN„Ce spun sindicatele de la Moreni cu privire la Uzina Mecanică Bucureşti este o discuţie făcută puţin în necunoştinţă de cauză.

La UMB dezvoltăm un produs care nu are aceleaşi caracteristici ca acelea pe care le are produsul de la Moreni.

Cu Rheinmetall am purtat discuţii aplicate legate de condiţiile financiare, pentru că ceea ce ne-au cerut ei a fost departe de ceea ce şi-a propus Ministerul Apărării şi Ministerul Economiei.

Avem o nouă rundă de negocieri pe 22 şi 24 august.

Dacă definitivăm aceste negocieri, în condiţii care să fie corecte pentru statul român, proiectul se va mişca foarte repede.

A treia subliniere pe care vreau s-o fac vizavi de Moreni…

Eu am mai spus-o, o spun şi astăzi… nu cred că Moreniul are vreo şansă cu actualul management”, a declarat ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu.

„Legat de proiectele pe termen scurt… am discutat de nevoile de mentenanţă ale Armatei.

Am discutat cu ministrul Mihai Fifor, personal, am stat la toate analizele acestea de trei săptămâni… am identificat şi am adus în lucru 15 transportoare care le acoperă capacitatea de producţie pe tot anul.

Vom aduce în continuare şi vom acoperi o parte şi din anul viitor.

De asemenea foarte important este că ministrul Fifor va da sume consistente de bani atât la Mija cât şi la Dragomireşti pentru dezvoltarea şi modernizarea capacităţilor de producţie, ceea ce înseamnă şi locuri de muncă în plus în următoarea perioadă.

Vreau să-i mulţumesc pentru asta pentru că era o promisiune făcută de ministrul Tudose, actualul prim ministru, de care ne ţinem…

Nu renunţăm la lucrurile spuse în trecut”, a mai precizat ministrul Apărării Naţionale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial