16 aprilie 2024

Miculescu, UNPR: “Țuțuianu trăiește din proiectele lăsate moștenire de Florin Popescu!”

unprdDeclarţii Dumitru Miculescu, preşedinte UNPR Dâmboviţa

Referitor la acuzaţiile lui Adrian Ţuţuianu cu privire la cumpărarea primarilor şi consilierilor locali de către unii lideri ai UNPR cu sume de 15 000 – 20 000 de euro sau autoturisme, vreau să fac câteva precizări:

Sunt acuzaţii foarte grave pe care domnul Adrian Ţuţuianu le aruncă conştiet în spaţiul public, fără să deţină nici cea mai mică dovadă. Afirmaţiile preşedintelui PSD Dâmboviţa sunt total neadevărate şi îl somam public să renunţe la aceste dezinformări cu care ne-a obişnuit, încă, de la intrarea sa în politică. Tindem să credem că Ţuţuianu a pierdut noţiunea banului şi s-a obişnuit probabil numai cu astfel de sume enorme la care dâmboviţeanul de rând nici nu visează.

În plus, domnul Ţuţuianu care parcă e avocat ar trebui să ştie că omisiunea denunţării unor fapte penale este pedepsită de codul penal.

Personal eu înţeleg frustrările şi disperarea liderului PSD Adrian Ţuţuianu şi totodată înţeleg şi partea ascunsă a acestor aşa zise dezvăluiri mascate în declaraţii politice. UNPR nu încalcă nici o lege, iar eforturile disprate ale lui Ţuţuianu de a ne implica în astfel de scandaluri sunt inutile. Îi atrag atenţia preşedintelui PSD Ţuţuianu că poate dacă pe alţii i-a intimidat cu astfel de metode, în cazul meu nu va reuşi, mai ales că eu ştiu de la mai mulţi lideri ai partidului pe care deocamdată îl păstoreşte, că PSD, în Dâmboviţa, este în cădere liberă în opţiunile de vot ale dâmboviţenilor pentru că voturile nu sunt la purtător şi nu pot fi cărate cu taxiul.

Adrian Ţuţuianu încearcă diversiuni care să atragă atenţia dâmboviţenilor de la dezastrul administraţii judeţului de către el şi echipa lui. Mai bine şi-ar folosi apariţiile publice ca să le explice oamenilor câte locuri de munca a creat, câţi investitori au venit în judeţ ca să ajute la dezvoltarea acestuia, ce proiecte a gândit şi demarat Adrian Ţuţuianu care deocamdată trăieşte administrativ vorbim din proiectele lasate moştenire de Florin Popescu.

 

 

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial