28 martie 2024
Mesajul şefului IPJ Dâmboviţa cu prilejul Zilei Naţionale a României – “Să fim mândri de ţara noastră şi să păstrăm întotdeauna în suflet spiritul, cultura, limba şi tradiţiile româneşti!”

Mesajul şefului IPJ Dâmboviţa cu prilejul Zilei Naţionale a României – “Să fim mândri de ţara noastră şi să păstrăm întotdeauna în suflet spiritul, cultura, limba şi tradiţiile româneşti!”

www.mariusbuga.ro_images_zepisiMESAJUL ŞEFULUI INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA, COMISAR ŞEF DE POLIŢIE ZEPIŞI DANIL, CU PRILEJUL ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI

Sărbătoarea Zilei Naţionale, 1 Decembrie, îmi oferă prilejul să îi felicit pe toţi românii! Să fim mândri de ţara noastră şi să păstrăm întotdeauna în suflet spiritul, cultura, limba şi tradiţiile româneşti!

1 Decembrie 1918”, Ziua Marii Uniri, reprezintă sărbătoarea de suflet a tuturor românilor de acasă şi de pretutindeni, un simbol sfânt al împlinirii năzuinţei de libertate şi unitate a poporului nostru.

Astăzi, este un bun prilej de aducere aminte şi de cinstire a memoriei generaţiilor de înaintaşi care au luptat pentru realizarea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, dar şi a celor care au construit România modernă, pe principiile şi valorile care au stat la baza unităţii noastre naţionale.

Cu toţii ştim foarte bine că istoria Neamului nostru s-a scris cu multe sacrificii, iar fiecare brazdă de pământ din trupul ţării a fost apărată cu credinţă, onoare şi demnitate.

Vă îndemn pe dumneavoastră, camarazii mei, cei care purtaţi uniforma poliţiei să nu uitaţi niciodată lecţia Marii Uniri. Oricât ne-ar fi de greu, să avem în minte pilda strămoşilor noştri că unirea face puterea şi că, printr-un efort comun, prin lucrul în echipă, putem învinge orice greutăţi. Să muncim planificat şi cu obiective pe termen lung, punându-ne în valoare inteligenţa şi capacitatea de a găsi cele mai bune soluţii, indiferent de obstacole pe care le întâmpinăm.

În continuare, trebuie să acţionăm cu toată răspunderea pentru dezvoltarea durabilă a instituţiei poliţiei, în toate componentele sale, şi să demonstrăm forţa şi determinarea noastră în împlinirea atribuţiilor ce ne revin.

În încheiere, de Ziua Naţională a României, le mulţumesc atât cetăţenilor pentru încrederea acordată poliţiştilor, cât şi colegilor mei pentru profesionalismul de care dau dovadă în îndeplinirea misiunilor.

De asemenea, vă felicit pentru rezultatele obţinute în activitatea de zi cu zi.

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial