20 aprilie 2024
Mesajul primarului Târgoviștei, Cristian Stan, pentru elevi, părinți și profesori

Mesajul primarului Târgoviștei, Cristian Stan, pentru elevi, părinți și profesori

primar-tgv“Back to school!

Cred că, la nivel emoțional, puține lucruri se pot compara cu simțământul începerii anului școlar. E acea energie vulcanică prin care se filtrează vise, ambiții, dorințe.
Școala e temelia a tot ceea ce suntem și ne dorim să fim. Dacă o prețuim ca atare, nu vom avea decât de câștigat: elevi, părinți și profesori deopotrivă.
Ca administrator al urbei, nu pot decât să spun că am fost și rămân unul dintre cei mai puternici susținători ai investițiilor în infrastructura educațională. Și, dincolo de ceea ce s-a făcut până acum, reafirm că, în portofoliul nostru de proiecte, vom avea cea mai spectaculoasă perioadă de investiții în creșe, grădinițe, școli și licee din istoria municipiului. E datoria unui administrator de urbe să asigure, înainte de toate, condiții foarte bune pentru derularea actului de educație.

Vă urez tuturor succes, cu aceeași emoție cu care privesc și eu, ca părinte, noul început de an școlar. Să dea Dumnezeu să fie unul plin de satisfacții!”, a precizat Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial