28 martie 2024
Mesaje emoţionante după moartea poliţistului Marian Leaţă – “O să rămâi mereu în sufletele noastre!”

Mesaje emoţionante după moartea poliţistului Marian Leaţă – “O să rămâi mereu în sufletele noastre!”

marian-leata1“Marian a pierdut lupta cu viata! Nu e corect si nu trebuia sa moara, dar de multe ori  suntem neputinciosi in fata lui Dumnezeu!

Si noi aveam nevoie de el, dar nu noi am decis!

O sa rămai mereu in inimile noastre Bebita!!! Dumnezeu sa te odihneasca!!!”, spune Alexandru Iorga, şeful Poliţiei Găeşti.

“Oare de ce viata alege sa fie uneori asa de nedreapta atunci cand credem ca am primit fericirea, destinul ne umbreste calea si alege sa ne desparta de cei dragi, lacrimiile raman in urma, iar durerea nu o poate stinge nimeni din inima noastra.

O amintire va ramane dincolo de cuvinte, o poveste frumoasa de familie se stinge in urma ta, ai ales sa devii un inger mult prea devreme.

In urma ta un ingeras va simti lipsa unui tatic minunat. Vei ramane vesnic in inimiile noastre.

Ai ales un drum unde nu vei mai cunoaste suferinta si ne vei zambi dintre stele, Bunul Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace.

R.I.P.Marian Leata”, a scris pe facebook Cristina.

“Condoleante familiei! Dumnezeu sa il odihneasca! Era un om bun!”, spunea si Georgeta.

“Cuvinte, cuvinte, cuvinte…. ele exprima durerea dar nu inlocuiesc omul. Ne va lipsi tuturor,  celor ce l-am cunoscut”, scria si Georgeta.

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Colectivul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa îşi exprimă sincere condoleanţe şi profunda compasiune faţă de familia îndurerată a colegului de la Poliţia Oraşului Găeşti-Formaţiunea Rutieră- agentul principal de poliţie Leaţă Marian, decedat în urma leziunilor suferite în accidentul rutier produs la data de 20 iunie 2014.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial