19 aprilie 2024

Mergea spre un priveghi, dar pe drum a fost omorât de un șofer băut. Reacția vinovatului

omm6Un bărbat de 37 de ani a fost lovit mortal de un șofer băut, care l-a abandonat apoi pe marginea drumului.

omm7Conducătorul auto susține că pietonul era prăbușit pe asfalt în momentul în care l-a izbit și că nu a putut evita impactul.

Imediat după accident, individul a fugit, dar a fost găsit de polițiști și încătușat.

omm2Bărbatul în vârstă de 37 de ani se îndrepta către biserica din comuna Morteni, pentru un priveghi, spun rudele. Dar, la câţiva paşi de lăcaşul de cult, şi-a găsit sfârşitul. Un vecin care consumase băuturi alcoolice şi s-a urcat la volan l-a lovit cu maşina.

omm1Traian Matei, şoferul cercetat: “Ceea ce ar fi părut un câine pe stradă sau un lemn. Când m-am apropiat, din cauza ghetei şi a poleiului care era pe jos, am văzut că era vorba de cu totul altceva şi am încercat să evit cât mai mult.”

omm5Imediat după accident, şoferul a fugit de la fața locului. Însă după aproximativ 30 de minute poliţiştii l-au găsit şi l-au dus la audieri.

Localnică: “L-a abandonat şi a fugit. Trebuia să rămână acolo şi să anunţe poliţia şi ambulanta.”

Rănile suferite de pieton i-au fost fatale. Omul, tatăl unui băiat de 15 ani, era divorţat şi locuia împreună cu părinţii lui.

omm3Marioara Popescu, mama victimei: “El a zis că se duce cu lumânare. Şi a plecat cu lumânare. Plecat a fost. Ne-a sunat nişte neamuri de-ale noastre că a dat o maşină peste el.”

omm4Şoferul în vârstă de 32 de ani munceşte în Germania şi venise acasă pentru a fi alături de cei dragi de sărbători.

ommPoliţiştii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile şi au deschis pe numele lui un dosar penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial