Meniuri savuroase, la Boema, în Târgovişte! Program extins pentru linia caldă, dar şi noi preparate! | TargovisteNEWS

Meniuri savuroase, la Boema, în Târgovişte! Program extins pentru linia caldă, dar şi noi preparate!

22135516_2045435062356295_3867735566726762562_oRestaurantul Boema din Targoviste vine cu noi vesti bune! De astazi, Boema a prelungit programul liniei calde, astfel ca puteti savura bucatele delicioase pana seara!

Este o adevarata placere sa luati pranzul, dar si cina la Boema, mai cu seama ca maestri bucatari au pregatit noi preparate delicioase!

22089072_2043715912528210_3960858488388840892_nProgram

LINIE CALDA 11-21
A LA CARTE 14-22

CALITATEA NU ESTE O ACȚIUNE ,CI UN OBICEI !

21768218_2042041669362301_4222630841377183509_nAzi, 12.10.2017, Boema va asteapta cu un meniu savuros intre orele 11:00 – 21:00

Ciorbe :
- ciorba de burta ;
- ciorba de peste ;…
- ciorba de porc;

Felul II :
- Pulpa de porc la tava cu sos de legume ;
- pulpe de pui la cuptor cu sos de mustar ;
- tocanita de pui ;

Garnituri:
- sote de legume ;
-cartofi cu rozmarin;
-piure de cartofi ;

salata :
de varza ;
de muraturi ;

22041938_2043795525853582_378673532695979724_oVa asteptam cu drag si va dorim pofta buna!

Boema, in incinta fostei cantine a COS Targoviste!

Life-Style

Oaspeții de la Răvăşitul oilor, ademeniți cu pastramă de oaie, mămăligă și brânză de burduf!

Odată cu venirea toamnei, bacii coboară turmele din munți și aduc cu ei produse delicioase. La Runcu a devenit deja o tradiție ca la mijlocul lunii septembrie, pe dealul de la marginea localității, să fie păstrat obiceiul numit “răvășitul oilor”. Și cum ciobanii pun pe tarabe bulz, pastramă ori urdă, turiștii se grăbesc să guste [...]