24 aprilie 2024
Măsuri speciale la Spitalul Judeţean Târgovişte. Vizitatorii nu mai au voie în secţii sau în UPU

Măsuri speciale la Spitalul Judeţean Târgovişte. Vizitatorii nu mai au voie în secţii sau în UPU

sju2Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte au luat măsuri speciale pentru prevenirea infecţiei cu coronavirus. Pentru a reduce pericolul răspândirii viruslui, s-a decis ca vizitatorii să nu mai aibă acces pe secţii sau în UPU.

sju1Personalul medical a fost dotat cu combinezoane, măşti şi ochelari de protecţie. Înainte de accesul în Unitatea de Primiri Urgenţe se face un pre-triaj, până se ajunge în triaj. Un asistent îi întreabă pe pacienţi şi pe aparţinători dacă provin sau dacă s-au întâlnit cu persoane care vin din zonele considerate roşii sau galbene, Italia sau China.

sjuÎn spital există o cameră de izolare unde sunt ţinuţi pacienţii cu suspiciune de coronavirus, până când sunt direcţionaţi către secţia de Boli infecţioase, unde li se fac teste ce sunt trimise la Institutul Matei Balş din Capitală.

sju3Oficialii SJU Târgovişte fac apel la oameni să vină la spital doar pentru urgenţele majore, iar în caz contrar să ia legătura cu medicul de familie, pentru problemele de sănătate ce pot fi tratate la domiciliu.

Important, până în acest moment, în judeţul Dâmboviţa nu s-a confirmat niciun caz de îmbolnăvire cu coronavirus.

Vă ţinem permanent la curent cu evoluţia acestei situaţii de criză.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial