Măsuri de prevenţie la Universitatea Valahia din Târgovişte, din cauza coronavirusului | TargovisteNEWS

Măsuri de prevenţie la Universitatea Valahia din Târgovişte, din cauza coronavirusului

uvt1COMUNICAT DE PRESĂ
Având în vedere situația epidemiologică privind infecția cu coronavirus (COVID-19), manifestarea ERASMUS OPEN DOORS, programată miercuri, 11 martie 2020, se va desfășura pe parcursul mai multor zile, într-un cadru restrâns, pentru a se evita aglomerarea studenților într-un spațiu închis. La eveniment vor participa reprezentanți ai studenților din cadrul fiecărei facultăți, astfel: miercuri, 11 martie – Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Drept și Științe Administrative, Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare; joi, 12 martie – Facultatea de Științe și Arte, Facultatea de Ingineria Materialelor și Mecanică, Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației, Facultatea de Ingineria Mediului și Știința Alimentelor; vineri, 13 martie – Facultatea de Științe Umaniste, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației.
La această oră nu se impun măsuri speciale, ci doar de prevenție. Universitatea „Valahia” din Târgoviște este în permanent contact cu autoritățile și instituțiile publice locale și se vor adopta măsuri în funcție de deciziile ce se vor lua la nivel național.

 

BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]