Mașină încărcată cu stejar, oprită de jandarmi, la Cobia | TargovisteNEWS

Mașină încărcată cu stejar, oprită de jandarmi, la Cobia

1Faptele săvârșite la regimul silvic, în atenţia jandarmilor

 

Jandarmii au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale săvârșite la regimul silvic.

În urma unei acțiuni desfășurate pe raza comunei Cobia, sat Blidari, a fost constatată o faptă de natură contravențională fiind aplicată o amendă în valoare de 3.000 de lei.

Pe un drum forestier din localiate, aflat în imediata vecinătate a unui parc petrolier a fost depistată o persoană în timp ce transporta într-o camionetă material lemnos din specia stejar.

În urma efectuării verificărilor s-a stabilit că masa lemnoasă din autovehicul nu corespundea ca specie cu cea înscrisă în avizul de însoțire, sens în care bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost sancționat contravențional pentru: transportul de materiale lemnoase ale căror caracteristici nu corespund cu cel puțin unul dintre elementele înscrise în avizul de însoțire referitoare la: specie, [...]”.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodie unui reprezentant al Ocolului Silvic Valea Mare.

 

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]