Mașină aruncată în șanț, după ce a fost izbită de un șofer beat, pe DN 72, la Adânca. Ce alcoolemie avea | TargovisteNEWS

Mașină aruncată în șanț, după ce a fost izbită de un șofer beat, pe DN 72, la Adânca. Ce alcoolemie avea

62159903 (1)Un individ de 32 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a provocat un accident pe Drumul Național 72, între Ploiești și Târgoviște.

Bine amețit de aburii alcoolului, acesta s-a urcat la volan, dar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a izbit în plin o mașină, condusă de un bărbat de 31 de ani, pe care a răsturnat-o într-un șanț.

Din fericire, atât șoferul, cât și pasagerul său, au scăpat teferi, dar cu o sperietură groaznică.

Polițiștii l-au verificat pe șoferul vinovat cu aparatul etilotest, care a indicat 1,52 miligrame alcool pur pe litru în aerul expirat.

Individul a fost dus la spital pentru a i se preleva probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Acum este cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului.

 

Sursa: StirilePROTV

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]