29 martie 2024
Marius Dumitrache: “Aşa-zişi slujitori ai Domnului, de o falsitate şi perversitate rar întâlnite!”

Marius Dumitrache: “Aşa-zişi slujitori ai Domnului, de o falsitate şi perversitate rar întâlnite!”

mariusd“Va marturisesc, cu sinceritate, nicicand nu mi-a fost dat sa suport, este adevarat, cu maxima toleranta si stoicism, un atac atat de mizerabil venit din partea unor reprezentanti nedemni ai unei Biserici Ortodoxe, al carei slujitor credincios sunt pana cand voi traversa Styx-ul, ca orice muritor de rand. Inclusiv acesti asa-zisi slujitori ai Domnului, de o falsitate si perversitate rar intalnita, vesnic in goana dupa profit si neincetat promovatori ai minciunii, defaimarii neintemeiate si a ascunderii adevarului.

Dar sa minti cu o asemenea seninatate este realmente strigator la cer, in conditiile in care toate informatiile publicate au la baza indignarea si revolta unor slujitori adevarati ai Domnului, satui de abuzurile dictaturii tripletei Nifon-Ghibanu-Puiescu, ultimul pus sa dea un comunicat de presa de-a dreptul revoltator de mincinos si denigrator!

Nenumarati sunt cei care nu mai suporta nevrednicia unor asa-zisi slujitori ai Domnului, ajunsi in functii dictatoriale, cu tendinte autoritariste revoltatoare, impuse prin inducerea sentimentului de frica, materialele publicate, in exclusivitate, de catre Soimul Dambovitean, avand la baza marturii certe si solide ale unor reali slujitori ai Domnului, cu frica de Dumnezeu, si incredintati ca a sosit momentul sa puna STOP abuzurilor.

Soimul Dambovitean isi rezerva dreptul de a sesiza Consiliul Concurentei in ceea ce priveste obligativitatea celor peste 430 de preoti de a achita contravaloarea unui voucher pentru o “vizita” la Hotelui lui Nifon, atentie, de luni pana vineri, exclusiv in weekend!

Soimul Dambovitean va sesiza autoritatile indrituite sa verifice daca exista autorizatie de construire a Hotelului lui Nifon si daca exista cadastru realizat pe persoana fizica sau juridica, si cu ce bani a fost construit impresionantul edificiu.

Soimul Dambovitean va depune plangere penala indreptata impotriva “Biroului de Presa al Arhiepiscopiei Targoviste” pentru calomnie si defaimare a imaginii, urmare a promovarii unor minciuni absolut oripilante la adresa subsemnatului.

Soimul Dambovitean isi rezerva dreptul de a continua, cu orice risc, anchetele care vizeaza cheltuirea haotica si lipsita de bun simt a banului public in favoarea unor profitori ai credintei in Bunul Dumnezeu, rapitori ai sentimentelor de buna credinta ale unor oameni care cred, cu adevarat, in Lumina!

Soimul Dambovitean va prezenta dovezi concludente, care sa ateste rapacitatea si nesatula goana a lui Nifon & Asociatii dupa profituri uriase realizate ca o consecinta a instalarii unui sentiment de teama din partea tuturor alesilor nostri, lideri politici sau simpli muritori, incapabili sa reziste presiunilor unor retele de-a dreptul mafiote, rezultate ca un efect, in primul rand, al lipsei de reactie a societatii civile”, scrie jurnalistul Marius Dumitrache pe site-ul soimuldambovitean.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial