24 aprilie 2024

Marius Caraveţeanu, mesaj usturător pentru Ţuţuianu: “Ai uitat, Adriane, când aliniai directorii de deconcentrate la uşa biroului de la partid să-i umileşti?!”

m-carave“S-a suparat Micul Napoleon…

Nu ca ar fi prima sau ultima data. Dar motivul este cel putin ciudat. Cum ca listele cu semnaturi pentru europarlamentare se fac in birourile deconcentratelor. Pe bune?! Ai uitat, Adriane, cand aliniai directorii de deconcentrate la usa biroului de la partid sa-i umilesti ca n-au raspuns la vreo comanda din teritoriu, sau cand le cereai “Sharelocation” din localitatile de care raspundeau politic, ei fiind functionari publici?! Repede uiti! Sau poate… nu! Stii vorba aia: ce tie nu-ti place altuia nu-i face!
E greu in opozitie? E greu!
PS: cam mica echipa in teren alaturi de tine! Daca n-ai uitat, te rog sa-ti aduci aminte si vorba mea: “cand nu o sa mai fi in functie, ii numeri pe degete pe cei care iti vor ramane alaturi; degetele de la o mana!” Ce se mai gudurau, ce-ti mai luau scamele de pe umeri, ce-ti mai cautau privirea, ar fi platit o avere pentru un selfie…

O tempora…

PS2: m-ai lasat singur cu Titus pe zona! Offf…”, a scris pe facebook primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial