29 martie 2024

Marius Caraveţeanu: “Facem tot posibilul să dezvoltăm PNL, să devină un partid unit, puternic, care să creeze probleme actualei puteri”

carav„Biroul Politic Județean a fost în mare măsură definitivat. Mai trebuie desemnați membrii în cele două Comisii, de Arbitraj și Cenzori, dar acest lucru se va face în primul Comitet Director. Am stabilit, ca un obicei, ca periodic colegii mei din Biroul Politic Județean, primari, membri de partid care au un mesaj pentru populație să participe la conferințe de presă, astfel încât tăcerea care a domnit până astăzi în relația cu mass-media să n-o mai întâlnim.

Cea mai importantă hotărâre luată în Biroul Politic Județean a fost desemnarea secretarului general în persoana lui Gabriel Plăiașu, cu această ocazie vacantându-se poziția pe care a dobândit-o în urma alegerilor și anume aceea de vicepreședinte. (…)

Am un mesaj și pentru toți membrii PNL… Sunt convins că în această perioadă au mai apărut ușoare răni din cauza rezultatului care nu a putut mulțumi pe toată lumea, dar am convingerea că în perioada următoare acestea vor dispărea.

Am nevoie de toți membrii de partid în echipa noastră, în familia liberală dâmbovițeană astfel încât începând de astăzi și nu de mâine să facem tot posibilul să dezvoltăm Partidul Național Liberal, să devină un partid unit, puternic, care să creeze probleme actualei puteri.

Dâmbovița are nevoie de o revigorare a dreptei. Ne dorim să atragem noi membri de partid, figuri noi care din diverse motive în ultima perioadă s-au distanțat de scena politică, având ușoare dezamăgiri, dar încercăm să-i convingem că PNL își dorește să intre în linie dreaptă, să intre pe un făgaș normal în piața politică dâmbovițeană”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial