24 aprilie 2024
Maria Rafaela se luptă cu o boală nemiloasă. Să o ajutăm să trăiască

Maria Rafaela se luptă cu o boală nemiloasă. Să o ajutăm să trăiască

fetita

“Ma numesc Maria Rafaela si am doar 7 anișori. Pana mai acum 3 luni eram un copil normal, fara nicio grija, cu o viata si o copilărie fericită de care ma bucuram. Mergeam la școală și ma jucam cu prietenii mei. Dar, copilăria mea, brusc a luat sfârșit, cand dintr-o dată m-a luat o cumplita durere de picior. Mami și cu tati, părinții mei iubitori au hotărât să mergem la medic sa aflam de ce ma doare groaznic piciorul. La momentul respectiv doctorul a zis ca nu am nimic si ca este ceva normal, durerea fiind pusa pe seama creșterii. Domnul doctor le-a spus părinților mei sa îmi facă masaj și sa îmi pună comprese cu apa rece.

Durerea era pe zi ce trece mai mare, pana când intr-o zi, acum 2 luni m-am trezit cu piciorul foarte umflat. Am mers de urgenta la spital. Acolo mi s-au făcut mai multe investigații în urma cărora părinții mei au primit cea mai grea veste si cel mai crud diagnostic:

TUMOARE CANCEROASA FEMUR STANG ( tumoare malinga si metastaze pulmonare de grad 4 ) denumit
OSTEOSARCOM CONVENTIONAL GRAD 4A.

În momentul de fata ma aflu internată la Institutul Oncologic Fundeni iar medicii de aici sunt foarte rezervați în privința mea, dandu-mi doar 20% șanse de vindecare.
Asociatia “Inimi de campioni” a trimis dosarul meu la Spitalul Rizoli din Bologna (ITALIA) pentru a găsi ce-l mai bun tratament. Sper la o viata normala si o copilărie fericită de care sa ma pot bucura!”

Din păcate povestea aceasta am mai întâlnit-o și în cazul altor copii. Cristi Cherghescu trece și el printr-o experienta și un diagnostic asemănătoare cu ale Mariei.

Va vom tine la curent cu starea micuței Maria!

Doamne ajuta sa fie bine!”

fetita1“Of, imi este greu să vorbesc despre ceva ce nu simt eu, ci doar tu, copil frumos si vesel, plin de speranță și iubire, da asta demonstrezi putere prin a lupta să supraviețuiești.

Nu, nu este ușor să lupți cu boala, cu cea mai urâtă si dureroasă cancerul osos, matastazic pulmonar în gradul 4.

Oameni buni, in viață omul mai devreme sau mai tarziu tot ceea ce face îi este răsplătit. Apelez la voi oameni buni si înțelegători, am încredere că nu puteți sta deoparte când vedeți un suflet de copil cât se chinuie și se roagă la Bunul Dumnezeu să o ajute sa trăiască să redevină acel copil vesel si jucăuș, apelez din suflet să ne ajutați să îi strângem banii necesari de tratament.

Nu vreau sa deranjez sau sa supăr pe cineva, stiu ca vorbe rele si judecăți împotriva mea sau a părinților există, pentru că nimeni și nimic in viață nu este perfect, însă hai să uităm răutatea și să învățăm să fim oameni.

Vă mulțumesc frumos celor care ne ajutați și celor care doresc sa dea un share sau o distribuire pe pagina lor, poate așa se ajunge la oameni sufletiști care vor să ne ajute. Doamne ajută tuturor!
BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ:
COD IBAN : RO56RNCB0133116517420001 LEI
COD IBAN : RO02RNCB0133116517420003 EURO
PE NUMELE SAVU CONSTANTINA ELENA DESCHIS LA BCR TITU JUDEȚ DÂMBOVIȚA
SI LA CEC BANK:
COD IBAN : RO02CECEDB1008RON0870399
DESCHIS LA CEC BANK TITU JUDET DÂMBOVIȚA NUME SAVU CONSTANTINA ELENA .

Pentru cei care nu pot să ajungă la bancă pentru depunere, ne poate anunța pe mine sau părinții fetei”, a scris pe pagina sa de socializare unchiul fetitei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial