24 aprilie 2024
Marcaj cu scandal, la Târgoviște. Zeci de instructori auto s-au revoltat

Marcaj cu scandal, la Târgoviște. Zeci de instructori auto s-au revoltat

Webp.net-resizeimage-13Marcaj cu scandal, la Târgoviște. Zeci de instructori auto s-au revoltat, în această după-amiază, după ce autoritățile au decis să traseze linie dublă continuă, pe centura orașului.

Din această cauză, instructorii nu mai au acces direct în zona poligonului, fiind nevoiți să ocolească doi kilometri pentru a întoarce.

Protestatarii susțin că astfel intersecția de acolo va fi blocată deseori, iar traficul va fi paralizat, în condițiile în care oricum în zonă se circula cu dificultate.

Instructorii auto din Târgoviște spun că s-au bucurat când centura orașului a fost reparată și modernizată, dar, când au văzut trasat marcajul pe asfalt, le-a cam pierit zâmbetul.

În dreptul poligonului auto, linia dublă continuă nu le mai permite să intre direct acolo. ”Suntem obligați să facem dreapta, datorită unui proiect avizat acum 8 ani de zile, chiar 10!”, a spus unul dintre protestatari.

Protestatar: ”Din cauza faptului că s-a făcut acest marcaj dublu continuu, o să îngreuneze foarte mult activitatea cursanților și a examinatorilor, pentru viraj la stânga, care nu se mai poate face. Nu e normal să se întâmple așa”.

Protestatar: ”În zona examinării, în Târgoviște, vom fi obligați toți instructorii să facem la dreapta, iar la doi kilometri mai în față o să blocăm intersecția și se va face mai aglomerațiepe calea Ialomiței.”

Protestatar: ”Trebuie să se țină cont că este centură și este o stradă destul de circulară, blocăm intersecția din dreapta. E foarte nasol pentru camionagii, traficul greu.”

Reprezentanții primăriei spun că le-au cerut celor de la politie să remedieze problema.

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a spus că a cerut de două ori poliției să permită ca linia să fie discontinue.

Dacă nu se va ține cont de solicitarea lor, instructorii auto spun că vor să protesteze și în zilele următoare.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial