19 aprilie 2024

Manevrele din studiourile de televiziune, date peste cap de Ţuţuianu! “Este EXCLUS să punem ziarişti în Consiliul de Administraţie!”

www.mariusbuga.ro_images_tutupro„În jurul Companiei de Apă, ceea ce prevalează în dezbaterea publică sunt interesele unor persoane şi nu interesele cetăţenilor din Dâmboviţa.

Fie unii nu sunt interesaţi să rezolvăm problemele de fond, fie unii au ca interes doar promovarea unor oameni care s-au obişnuit să stea prea mult la putere şi abonaţi la banul public. 

Să laşi Compania de Apă fără conducere, cum ar dori unii, arată puţină înţelegere a problemei. Compania de Apă nu trebuie să rămână fără conducere, pentru că la momentul acesta sunt în curs de derulare licitaţiile publice pentru sistemele de apă şi canal de la Găeşti şi Titu, or întârzierea adjudecării acestor lucrări se va dovedi prejudiciabilă pentru cetăţenii din Dâmboviţa, adică vom pierde nişte milioane de euro.

Datoria celor care sunt acum la Compania de Apă este să ducă la capăt aceste licitaţii publice. Nu ne putem juca, doar pentru că vor unii care nu au legătură cu acest judeţ, cu soarta noastră pe mulţi ani de aici încolo.

Staicu este singurul care ştie la momentul acesta ce avem de făcut pentru a putea găsi soluţii de rezolvare pe POS 1 de Mediu.

Eu i-am cerut lui Staicu să ducă lucrările acestea la capăt. Compania de Apă trebuie condusă de profesionişti, Staicu este profesionist, dar a făcut o greşeală impardonabilă legat de Aninoasa, dar nu putem să spunem că toate lucrurile rele se datorează actualei echipe.

Vom propune la Compania de Apă tehnicieni. Dl Staicu a plecat de la CATD, sunt de acord să revocăm Consiliul de Administraţie, pentru că a dovedit că nu ştie să gestioneze suficient de bine lucrurile.

Vom purta dialog cu toate forţele politice să numim acolo meseriaşi, oameni care au dovedit că pot să conducă afaceri importante, tehnicieni şi nu pe unii care au stat toată ziua şi s-au ocupat de alte lucruri care nu au nici o legătură cu subiectul. În nici un caz, este exclus să punem ziarişti în Consiliul de Administraţie. Nu or să primească avizul de la ADI”, spune Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial