20 aprilie 2024

Mâine, la Titu – Bursa locurilor de muncă. Ce meserii se caută

www.mariusbuga.ro_images_bursaBursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, organizează la solicitarea pieței muncii, în data de 14 septembrie 2018, Bursa Locurilor de Muncă.

Acţiunea se va desfăşura la Titu în incinta salonului „London”, Str.Gării, nr.51, începând cu ora 10.00.

Până în prezent au confirmat participarea 16 agenţi economici, cu o ofertă de 325 de locuri de muncă, dintre care menţionăm :

operator mase plastice,lăcătuș mecanic, mecanic întreținere, montator subansamble, gestionar, lucrător comercial, șofer, mașinist mașini automate, sudor, zidar, dulgher, fierar – betonist, confecționer articole textile, electrician, muncitor necalificat în industria confecțiilor textile și muncitor necalificat în construcții.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile locuri de muncă în domeniul financiar contabil, prelucrării metalelor, metalurgie și mentenanță.

Acțiunea de identificare a locurilor de muncă vacante se află în plină desfășurare, iar angajatorii interesați să participe, pot depune și astăzi situațiile cu locuri de muncă vacante direct la sediul AJOFM Dâmbovița sau online pe adresa: ajofm@db.anofm.ro.

Director executiv,

Constanța Anghel

Întocmit,

Daniela Stanca – inspector superior

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial