Mai multe spaţii verzi în Târgovişte | TargovisteNEWS

Mai multe spaţii verzi în Târgovişte

Webp.net-resizeimage (1)“Extinderea si refacerea spatiilor verzi din municipiul Targoviste!

In acest moment, Primaria municipiului Targoviste implementeaza nu mai putin de 6 proiecte care au o componenta generoasa de extindere si refacere a spatiilor verzi din orasul nostru!

Astfel, in cadrul investitiilor care vizeaza construirea noului parc din zona UM Gara, reabilitarea Parcului Mitropoliei, modernizarea Pietei Tricolorului sau a Pietei Revolutiei, construirea primului skatepark din municipiul Targoviste sau a noului parc din zona Complexului Turistic de Natatie, se planteaza aproximativ 3000 de arbori si arbusti, 8000 de plante floricole si aromatice si 16.000 mp de gazon!

Cu exceptia noului parc din zona Complexului Turistic de Natatie, care este in etapa de obtinere a finantarii, toate celelalte proiecte sunt deja in faza de executie!

Acestora, li se adauga si cei aproximativ 1500 de arbori si arbusti plantati de catre SC ECO-SAL Srl, precum si aproximativ 250.000 de flori, toate produse in serele apartinand administratiei locale targovistene” a precizat primarul Cristian Stan

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]