28 martie 2024
Lunguleţu: Sală de sport, inaugurată după 11 ani

Lunguleţu: Sală de sport, inaugurată după 11 ani

sala„Sala de educaţie fizică şcolară i-o datorăm preşedintelui Adrian Ţuţuianu… Povestea acestei săli este următoarea, în 2005 am depus cerere de finanţare la Compania Naţională de Investiţii şi de atunci am tot făcut drumuri şi cereri, dar guvernările care au fost nu fost alături de comuna Lunguleţu, după ce la Ministerul Dezvoltării a venit Liviu Dragnea şi guvernul PSD am obţinut fonduri, s-a aprobat construirea sălii de sport.

Au trecut 11 ani până când am reuşit să inaugurăm această sală de sport. Când mă duceam eu la Compania Naţională de Investiţii îmi spuneau că a fost şi domnul Ţuţuianu  şi a vorbit de sala de la Lunguleţu.

Ne duceam pe rând acolo ca să reuşim să obţinem finanţarea şi până la urmă am rezolvat. Sper ca această sală să nu fie ultima în Lunguleţu…”, a declarat Ion Vlad, primar Lunguleţu.

sala1„Sunt extrem de mulţumit că am reuşit să finalizăm un obiectiv de investiţii important pentru Lunguleţu, dar mai ales important pentru şcoală pentru că aici îşi vor desfăşura orele de educaţie fizică elevii din localitate, ceea ce este un lucru deosebit şi m-aş bucura ca această sală să fie deschisă nu doar în timpul orelor de sport, ci să fie deschisă permanent.

Dacă elevii vor sta la sala de sport şi la bibliotecă, vor avea şi un viitor mai bun, dacă vor pierde vremea pe drum, nu vor avea niciun rezultat.

O să-l sprijin pe primar să realizeze ceea ce şi-a propus în continuare, este important să începem anul viitor lucrările la căminul cultural şi să terminăm drumul Lunguleţu-Ghergani, drum care este făcut de Consiliul Judeţean”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial