25 aprilie 2024

LUNGULEȚU: Bărbatul suspectat că și-a ucis fiul în vârstă de 7 ani și l-a îngropat în grădină, ARESTAT!

dispse1Dragos Petrica Bondila, barbatul din Dambovita care, in urma cu doi ani, l-ar fi omorat pe unul dintre fiii sai vitregi dupa care l-ar fi ingropat in gradina din spatele casei, a fost arestat de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Decizia nu este definitiva si a fost contestata de suspect la Curtea de Apel Bucuresti.

Bondila, in varsta de 40 de ani, din comuna damboviteana Lunguletu, a fost retinut, luni, de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru omor asupra unui membru al familiei, profanare de cadavre sau morminte si rele tratamente aplicate minorului, dupa ce si-ar fi ucis unul dintre copiii vitregi.

Potrivit procurorilor, anchetatorii au intrat in alerta dupa ce, la data de 17 septembrie, Dragos Bondila s-a dus la politie si a anuntat ca fiul sau minor a fugit de acasa.

Copilul a fost gasit de politisti in judetul Giurgiu, iar cu aceasta ocazie a povestit faptul ca tatal sau vitreg obisnuieste sa il loveasca, iar, in urma cu aproximativ doi ani, chiar i-a omorat in bataie fratele in varsta de 7 ani, dupa care l-a ingropat in gradina.

“Cu ocazia cercetarilor la fata locului (indicat de catre minor) a fost gasit, la o adancime de 45 cm fata de nivelul solului, un craniu, fragmente osoase din regiunile toraco-abdominale, membre superioare, inferioare si un fragment de patura din material textil de culoare rosiatica, precum si mai multe obiecte de vestimentatie”, se arata intr-un comunicat emis de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

sursa – Știrile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial