Lucrările la mall-ul din Târgoviște continuă în ritm alert. Foto de pe șantier | TargovisteNEWS

Lucrările la mall-ul din Târgoviște continuă în ritm alert. Foto de pe șantier

Webp.net-resizeimage-61”Peste 150 de magazine, nu mai putin de 6 sali de cinema, un hypermarket de aproximativ 10.000 mp. (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului.
Webp.net-resizeimage-62Complexul comercial reprezintă una dintre cele mai mari investitii private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 de milioane de euro si va genera peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare”, a precizat primarul Cristian Stan.

mall

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]