“Lucrările la Creşa 14 Târgovişte vor fi finalizate mai devreme cu 8 – 10 luni” | TargovisteNEWS

“Lucrările la Creşa 14 Târgovişte vor fi finalizate mai devreme cu 8 – 10 luni”

Webp.net-resizeimage (2)“Continuam dezvoltarea municipiului Targoviste!
- Am vizitat in teren lucrarile care fac obiectul investitiei cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 14 Târgoviște”, prin care se propune atat extinderea imobilului existent (cladirea destinata cresei) cu un corp nou, cat si reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) si modernizarea cladirii actuale.
- Asa cum se poate observa, ritmul de executie este unul sustinut, la acest moment lucrandu-se atat la compartimentarile usoare, cat si la instalatiile termice si sanitare.
- Valoarea totala a investitiei este de 4.578.979,00 lei (inclusiv TVA), durata maxima de realizare este de 24 de luni, iar finantarea este asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala.
- Termenul de executie va fi diminuat cu cel putin 8-10 luni”, declara primarul Cristian Stan.

Life-Style

Victimele violenţei în familie primesc găzduire şi consiliere, la Târgovişte

TE RUGĂM SA TE GÂNDEȘTI MĂCAR O CLIPĂ LA VIAȚA TA! NIMIC NU POATE JUSTIFICA VIOLENȚA DOMESTICĂ. MERIȚI LINIȘTE, RESPECT ȘI DRAGOSTE! TE POTI CONSIDERA VICTIMĂ A VIOLENȚEI DOMESTICE, DACĂ: ⦁ negi faptul că ești agresată de către actualul sau fostul iubit/partener/soț sau de către o altă rudă, ⦁ simți că ți-ai pierdut încrederea în [...]