25 aprilie 2024
Lucrări la foc continuu, în Târgovişte! Vezi ce şi cum s-a asfaltat!

Lucrări la foc continuu, în Târgovişte! Vezi ce şi cum s-a asfaltat!

staf1“Deşi este o căldură mai fierbinte pe fiecare oră, PIDU merg mai departe şi la fel merge şi administraţia municipiului Târgovişte.

Săptămâna trecută, exact pe acest tronson de arteră principală, Tudor Vladimirescu, continuat cu I.C. Brătianu, a început lucrarea de decopertare între cele două sensuri giratorii, respectiv intersecţia cu Bulevardul Carol şi cu Colonel Băltăreţu.

La aproximativ o săptămână, aşa cum am promis, se vor reda traficului rutier ambele artere de circulaţie, respectiv 4 benzi, după ce au fost reabilitate în totalitate.

S-a săpat până la un metru şi jumătate şi s-a refăcut întreaga infrastructură. La fel ca aici, vor fi executate lucrări pe toată strada Tudor Vladimirescu, pe tot I.C. Brătianu, până la intersecţia cu centura, cu Petru Cercel.

De asemenea, în Micro VI, se lucrează intens pe Bulevardul Unirii, pe o porţiune de 1,2 km”, a declarat ieri pe şantier primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

După cum vedeţi ne ţinem de termene, ne ţinem de treabă, în fiecare zi se lucrează câte 12 ore şi toate acestea le facem pentru pentru a reuşi să terminăm lucrările într-un termen cât mai scurt, pentru a face viaţa târgoviştenilor cât mai bună. Vă asigur că lucrările vor fi terminate la timp, că vor avea cea mai bună calitate.

După doar o săptămână de la restricţionarea traficului pe două dintre cele mai importante artere rutiere ale municipiului Târgovişte, este vorba despre I.C. Brătianu şi Bulevardul Unirii, s-a creat o oarecare coeziune în trafic.

Lumea a înţeles care este situaţia, am depăşit momentul greoi, momentul de vârf în care s-au creat ambuteiaje şi acum, deşi se circulă în condiţii mai grele, nu există nici un fel de probleme”.

CIPRIAN PRISĂCARU, viceprimar municipiul Târgovişte – “Fac un apel la ele să îşi rezolve problemele în timp util, să vină cu solicitările în timp util, pentru că după ce se vor finaliza aceste lucrări de asfaltare nu vor mai primi nici un fel de autorizaţie pentru a sparge carosabilul.

Vreau să mulţumesc târgoviştenilor şi tuturor celor care tranzitează Târgoviştea, pentru răbdarea de care au dat dovadă şi pentru faptul că au înţeles că tot ceea ce se întâmplă este în beneficiul lor”.

EUGEN PĂTRAŞCU, viceprimar municipiul Târgovişte – “Am început să ne respectăm promisiunile şi asfaltarea acestui tronson făcea parte din promisiunile noastre. Mulţumesc locuitorilor municipiului şi judeţului, care au dat dovadă de înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat pentru lucrările care s-au executat şi care se execută în continuare”.

GABRIEL CIOACĂ, citymanagerul municipiului Târgovişte – “Aveţi aici practic intersecţia dintre cele două mari proiecte, când se termină asfaltarea în această zonă începe zona A. Deja a început să se asfalteze şi pe Bulevardul Unirii. O să înceapă asfaltarea pe marile bulevarde.

Şi eu cred că târgoviştenii au înţeles situaţia, deşi a fost o mică stare de tensiune când s-a restricţionat circulaţia. Lumea şi-a dat seama că, fără a veni cu astfel de soluţii – de a bloca circulaţia – nu se poate lucra.

Sper ca lucrările să continue în acelaşi ritm”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial