19 aprilie 2024
LISTA FINALĂ a PSD pentru Senat şi Camera Deputaţilor! Ce surprize au apărut!

LISTA FINALĂ a PSD pentru Senat şi Camera Deputaţilor! Ce surprize au apărut!

psd-dambovita-1„După cum cunoaşteţi, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional în cadrul căreia au fost validate propunerile făcute de Organizaţiile Judeţene pentru candidaţii la Camera Deputaţilor şi Senat. Listele pe care noi le-am propus au fost validate fără niciun fel de obiecţiuni de Comitetul Executiv Naţional şi vă asigur că a fost o discuţie extrem de serioasă, de altfel aţi văzut că nu toate propunerile Organizaţiilor Judeţene au fost validate şi unele decizii s-au luat prin hotărâri ale Comitetului Executiv Naţional legat de prezenţa pe listă, sau nu, a unor persoane, de poziţia pe care o ocupă un candidat sau altul.

Pentru Senatul României lista este următoarea: Ţuţuianu Adrian-jurist, preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corlăţean Titus – jurist, senator al României, Oprea Alexandru – jurist, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Greaca Luisa Marilena – economist, Stoica Liviu Cosmin – inginer, administrator public al municipiului Târgovişte. Lista are în vedere hotărârea Conferinţei Judeţene, care a validat aceste candidaturi, iar ordinea pe listă este în funcţie de numărul de voturi obţinut.

Pentru Camera Deputaţilor lista este următoarea: Plumb Rovana – deputat, inginer, fost ministru al Muncii şi al Mediului, Badea Leonardo – senator în funcţie, economist, preşedintele Comisiei de Buget-Finanţe din Senat, Holban Georgeta Carmen – farmacist, viceprimar al municipiului Târgovişte, Ştefan Corneliu – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, economist, Vlăducă Oana Silvia – economist, director Cabinet Consiliul Judeţean, Gilia Claudia – conferenţiar universitar, prorector al Universităţii „Valahia”din Târgovişte, jurist, Sandu Gabriel Dănuţ – primar al comunei Voineşti, asistent medical, Ţachianu Marian – primar al comunei Braniştea, inginer, Manole Mihai Alin – economist, consilier judeţean, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică.

Cu privire la această listă, sunt respectate pe de-o parte rezultatele votului dat în Conferinţa Judeţeană, dar am adăugat şi elemente suplimentare legat de activitatea politică şi profesională anterioară, legat de percepţia publică măsurată prin sondaje de opinie şi de o reprezentare corectă, echilibrată a femeilor, respective a bărbaţilor pe această listă şi o reprezentare corectă a profesiilor. Ce ne propunem noi? Să ne atingem criteriul de performanţă pe care l-am stabilit, respectiv să câştigăm 2 senatori şi 5 deputaţi.

Nu desconsiderăm niciun adversar, dar considerăm că rezultatele muncii noastre în plan administrativ sunt temelia pe care ne bazăm pentru realizarea acestui criteriu de performanţă. De asemenea, ne propunem să sprijinim punerea în aplicare a programului prezentat de preşedintele partidului pentru guvernarea 2016-2020, în plan particular a programului de dezvoltare a judeţului Dâmboviţa 2025.

Realizarea acestui program nu implică doar munca colegilor primari, consilieri locali, consilieri judeţeni, a preşedintelui Consiliului Judeţean, ci necesită un efort susţinut de alocare de resurse financiare, de modificare a unor acte normative şi de promovare a intereselor judeţului Dâmboviţa pe sectoarele de activitate care sunt importante”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, candidat la Senatul României.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial