28 martie 2024
Liderul USR PLUS Dâmboviţa, deputatul Daniel Blaga, noutăţi despre COS Târgovişte: “Se poartă discuții cu mai mulți potențiali investitori “

Liderul USR PLUS Dâmboviţa, deputatul Daniel Blaga, noutăţi despre COS Târgovişte: “Se poartă discuții cu mai mulți potențiali investitori “

COS Târgoviște. Un subiect încă sensibil, pe buzele unei comunități întregi. Sunt întrebat zilnic despre situația acestui brand fanion, iar acest lucru mă responsabilizează.

Acum o lună de zile, ceream timp. Chiar dacă situația de acolo era atât de complicată, iar lumea își dorea un miracol urgent, am îndemnat la răbdare. Acest lucru mi-a atras anumite critici inerente, pe care le-am înțeles.

Și eu îmi doresc adesea ca lucrurile să se rezolve cât mai repede. Din păcate însă, înțeleg că rezolvările durează și că e nevoie de o muncă asiduă pentru a putea ajunge la rezultatele dorite.

Această postare nu e însă despre a căuta scuze.

Am promis că voi ține cont de părerile voastre și, cel mai important poate, am garantat că îmi va păsa. De oameni. De comunitate.

Chiar dacă pare că anumite soluții se lasă așteptate și că progresia e lentă, sunt aici să vă spun că, în ceea ce privește COS Târgoviște, mulți oameni capabili, buni profesioniști, lucrează zilnic cu altruism pentru a putea oferi acea salvare pe care peste 600 de oameni o așteaptă, aici.

Nu voi mai aduce aminte de faptul că, ceea ce alții au stricat în peste un deceniu nu poate fi reparat peste noapte. Nici că promisiunile fără acoperire au apărut din alte direcții. Înțeleg că aceste lucruri sunt de discutat cu altă ocazie, nu acum.

Am să vă spun însă că, de cel puțin o lună de zile, se poartă discuții cu mai mulți potențiali investitori. Discuții serioase cu oameni serioși.

Nu pot face anumite date publice. Nici nu ar fi corect. Nu ar fi nici etic și nici moral. Am văzut însă că au apărut deja anumite informații în presă cu privire la identitatea posibilului nou management al COS. Nu sunt informații care au plecat de la mine sau de la noi.

Noi ne-am dorit să venim cu vești bune doar atunci când vom avea un acord clar. Sincer, am o speranță tot mai mare că acest lucru se va întâmpla. Mai degrabă curând.

În continuare nu pot promite însă încă acest lucru. Așa cum nu am făcut-o nici în campania electorală. Prefer să continui să ajut cum pot și să susțin acest demers, asumându-mi în continuare anumite critici inerente.

Ce vreau însă să știți e că ne pasă. Cu adevărat. Și chiar dacă nu intervenim zilnic prin mass media cu vorbe goale, căutăm soluțiile cele mai bune. Cu gândul la oameni. Cu gândul la voi”, a declarat deputatul Daniel Blaga, liderul USR PLUS Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial