19 aprilie 2024

Liderul PSD Târgovişte îl face ZOB pe preşedintele PDL Dâmboviţa!

www.mariusbuga.ro_images_ivladuDeclarație de presă Confuzie gravă: Președintele PDL Dâmbovița se încurcă în premieri!
Am luat cunoștință de reacția inflamată a președintelui PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, care, în stilu-i caracteristic (cuvinte puține, repetate des), lansează acuzații grave la adresa Guvernului Victor Ponta.
Și, mai grav, face asta pe un subiect în dreptul căruia bunul simț elementar i-ar fi șoptit să tacă.
Într-un vocabular aproximativ și lipsit de argumente, domnul Vladu îl acuză pe Victor Ponta că „le-a furat din bani” pensionarilor.
De unde și prima noastră concluzie, aceea că președintele PDL Dâmbovița nu și-a venit în fire după munca de (dez)organizare internă și face confuzii între premieri.
Domnul Vladu știa, din istoria rușinoasă a guvernării PDL, că Emil Boc (și nu Victor Ponta) a taiat pensii, neindexându-le cu inflația sau prin introducerea platii asigurarilor de sanatate pentru pensiile sub 1000 de lei.
După cum tot de la Emil Boc a învățat domnul Vladu despre „performanța” guvernamentală a tăierii cu 25% din salarii. Sau despre închiderea școlilor si disponibilizarea a peste 15.000 de cadre didactice.
Sau despre desființarea spitalelor (vezi cazul Titu). Sau, în general, despre cum să nenorocești un popor, umilindu-l până la revoltă. Emil Boc și PDL-ul lui Iulian Vladu sunt autorii celei mai groaznice perioade din istoria recentă a României.
Așadar, domnul Vladu a greșit în exprimare, a încurcat numele premierilor.
Îi trecem cu vederea pripeala, câtă vreme nu se repetă. Altminteri, vom fi obligați să constatăm că scaunul de președinte PDL Dâmbovița vine la pachet cu o cantitate inepuizabilă de tupeu si ipocrizie.
www.mariusbuga.ro_images_cstan4Cristian Stan,
preşedintele PSD Târgovişte
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial