20 aprilie 2024
Liderul PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu: “Trebuie găsite soluţii pentru a elimina umilirea cetăţeanului român!”

Liderul PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu: “Trebuie găsite soluţii pentru a elimina umilirea cetăţeanului român!”

m-carav-pnl“Cozile, dovada neputinţei şi nepăsării statului în faţa problemelor cetăţeneşti

De câteva săptămâni, dacă treci pe Bulevardul Mircea cel Bătrân din Târgovişte, prin faţa clădirii unde funcţionează serviciile de paşapoarte şi înmatriculări auto, constaţi cu tristeţe că nu ne-am debarasat de obiceiurile şi modurile de existenţă ale societăţii comuniste. Chiar dacă suntem integraţi în Europa de 10 ani, instituţiile statului român nu s-au aliniat încă stadardelor europene de lucru cu cetăţeanul, au rămas ancorate în trecut.

Nu-ţi vine să crezi că, în anul de graţie 2017, în faţa unităţilor de eliberat paşapoarte, stau zilnic la cozi interminabile sute de oameni. Români care, acum, în plină caniculă, aşteaptă ore în şir pentru a se înscrie în vederea primirii banalului document de călătorie în afara ţării.

Autorităţile nu au reuşit, în toţi aceşti ani, să pună la punct un sistem care să elimine cozile insuportabile, îmbulzeala, hărmălaia, birocraţia excesivă şi imaginea proastă pe care o produc şi o multiplică în spaţiul public astfel de manifestări sociale. La fel se întâmplă şi la înmatriculări şi eliberare permise…

Trebuie găsite soluţii pentru a elimina această umilire a cetăţeanului român. Măcar pentru anul viitor să intrăm, cum ar fi normal, în rândul Europei. Cetăţenii românii merită mai multă considerare din partea statului atotputernic!”, a scris pe o reţea de socializare, liderul PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial