29 martie 2024

Liderul PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu: “Există posibilitatea să asistăm cu groază la intrarea în colaps a sistemului naţional de pensii”

m-carav-pnl“Despre pensii si nu numai…

Există posibilitatea să asistăm cu groază la intrarea în colaps a sistemului naţional de pensii. Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii în guvernul Tudose, pare a fi vedeta posturilor tv şi aducătoarea de breking news. Ni se vorbeşte acum noua lege a pensiilor, de acordarea celei de-a 13-a pensie şi alte minuni cu caracter social.

Se pregăteşte o nouă recalculare. Nu este exclusă nici varianta creşterii vârstei de pensionare. De la o zi la alta auzim… tot soiul de informaţii bulversante. Au început oamenii să vină şi să mă întrebe, ce ştiu, ce urmează să se întâmple. Nu mai au încredere în promisiunile guvernanţilor. Îi îngrozeşte lipsa de coerenţă a celor de la putere, demagogia lor. Văd cum ei au devenit muritori de foame în timp ce protejaţii statului trăiesc pe picior mare, din salarii şi pensii colosale.

Să vii şi să spui că va urma o reorganizare în sistem, un nou proces de recalculare, este strigător la cer! Mă întreb ce spun funcţionarii Caselor de Pensii cărora le trec prin mâini zeci de mii de documente iar termenul de rezolvare al unui dosar de pensionare este acum de cel puţin trei luni. Unde vom ajunge? Când vom scăpa de aceste experienţe care destabilizează echilibrul social?”, se intreaba liderul PNL Dambovita, Marius Caraveteanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial