Lideri PSD – ”Este nevoie de conferință extraordinară” | TargovisteNEWS

Lideri PSD – ”Este nevoie de conferință extraordinară”

cstan„Mă raliez și eu colegilor mei care au spus că este nevoie de o Conferință Extraordinară până în alegerile prezidențiale și la Dâmbovița. Sigur, decizia se va lua la nivelul Organizației… În primul rând trebuie discutat de cristalizarea unei echipe de conducere care să fie echilibrată și echilibrat reprezentată pe toate zonele, cred că ar mai trebui stabilite niște măsuri organizatorice și care să țină de pregătirea alegerilor prezidențiale, dar și alegerilor locale de anul viitor… Cred că de pe acum trebuie să înceapă identificarea și cristalizarea echipelor de consilieri locali, candidați la primării, pentru anul viitor. Cred de asemenea că trebuie să se stabilească foarte clar candidatului la Consiliul Județean, este un lucru deosebit de important. Toate aceste lucruri ar trebui să se întâmple și în urma unor cercetări sociologice pe care Organizația ar trebui să le facă, astfel încât să se identifice persoanele care au cele mai bune șanse din punct de vedere electoral să intre în alegerile locale de la începutul verii anului viitor, care se vor dovedi deosebit de importante și cu ecou puternic și pe zona parlamentară. Voi spune în forurile statutare că este nevoie de o Conferință Județeană… (…) Ultimele alegeri au fost mai mult un exercițiu de imagine, în campanie electorală, decât o Conferință de Alegeri în adevăratul sens al cuvântului”, a precizat Cristian Stan, secretar executiv al PSD Dâmbovița, președinte PSD Târgoviște și primar al municipiului Târgoviște.

dorinel„Susțin organizarea unei Conferințe Județene, sunt de aceiași părere cu colegii mei și am spus acest lucru de când s-au semnat tabelele prin care s-a solicitat analiza rezultatelor alegerilor din luna mai și organizarea Conferinței de Alegeri. Am fost de acord cu această chestiune, nu este un secret… (…) Susțin votul secret, așa spune Statutul, este obligatoriu acest lucru… Ultima dată s-a votat deschis, așa s-a decis atunci la București, s-a spus că asta este procedura și facem acest lucru. La un moment dat trebuie să te pliezi și pe majoritate… Nu puteam să mă ridic acolo și să spun că nu este statutar. Una peste alta, eu vreau să-i asigur pe membrii noștri se partid că atâta timp cât voi fi în Organizația Județeană tot ceea ce voi face voi face pentru unitatea partidului, pentru să fie bine tuturor”, a declarat Dorinel Soare, vicepreședinte PSD Dâmbovița și primar al localității Niculești.

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]