Liberalii dâmboviţeni, replică acidă pentru senatorul Corlăţeanu – “Vă rătăciți, neștiind Scripturile, domnule senator!” | TargovisteNEWS

Liberalii dâmboviţeni, replică acidă pentru senatorul Corlăţeanu – “Vă rătăciți, neștiind Scripturile, domnule senator!”

Titus CorlateanComunicat de presă

Din capitolul P.S.D, mereu surprinzător!
Derapajul poziției publice a senatorului Titus Corlateanu, într-o conferință de presă susținută la Găești, a atins o încărcătură a neadevărurilor greu de egalat!
Catalogat ca unul dintre membrii PSD cu un discurs echilibrat și moderat, ieșirea publică a senatorului a surprins prin lipsa argumentelor logice și proliferarea în spațiul public a unor minciuni sfruntate!
PNL, prefectul și oculta  mondială au hotărât să răpească Spitalul din Găești oamenilor și să interneze acolo extratereștrii!!!
Cunoscându-l ca un cetățean evlavios, îi transmitem distinsului senator ca TOȚI suntem chipul și asemănarea Domnului, nu doar cei care nu s-au infectat cu noul coronavirus!
Spitalul Găești a devenit spital suport Covid pentru OAMENI, pentru cei care nu au nicio vina că s-au infectat și care trebuie să fie și ei tratați într-un spital separat de ceilalți tocmai pentru a proteja întreaga populației! Cei care sunt infectați cu SARS-CoV-2,  sunt tot OAMENI, domnule senator!
Celor care suferă da alte afecțiuni nu le-a fost refuzat dreptul la sănătate!      Pentru ei Spitalul de Urgență  Târgoviște,  unitate modernă, cu toate specializările, este DESCHIS!
Singurul adevăr pe care l-ați rostit în discursul public a fost acela că ,,sănătatea românilor nu trebuie negociată!” Așa este, domnule senator!
Sănătatea românilor,  A TUTUROR ROMÂNILOR,  nu trebuie negociată! Când  vorbiți de sănătatea românilor, nu-i mai împărțiți în cei cărora fariseic vă adresați și cei care nu vă ascultă!
În final, nu vă putem spune decât un singur lucru: ,,Vă rătăciți, neștiind Scripturile, domnule senator!”

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]