25 aprilie 2024

Liberalii dâmboviţeni îl vor pe Orban la conducerea partidului!

ludovicorban„Candidaţii la preşedinţia Partidului Naţional Liberal şi-au depus moţiunile, am participat la depunerea moţiunii domnului Ludovic Orban.

Ne-a şi parvenit textul moţiunii şi atât cât am putut să-l parcurg mi se pare interesant, poate ceva cam stufos, dar din dorinţa de a se atinge toate subiectele s-a ajuns la un număr crescut de pagini.

În acest moment, noi intrăm în linie dreaptă cu aprobarea moţiunii, în sensul că joi în şedinţa Biroului Politic Judeţean, o să stabilim data Comitetului Director, care va fi în minim 10 zile de la data convocării şi cred că între timp vom primi şi moţiunea celuilalt coleg, Cristian Buşoi, astfel încât ambele moţiuni să fie susţinute şi supuse votului colegilor noştri din Comitetul Director.

Mai mult ca sigur Ludvic Orban va veni să-şi susţină moţiunea, rămâne să vedem dacă Cristian Buşoi va putea să facă deplasarea în judeţ să-şi susţină moţiunea.

Votul care se va obţine în Comitetul Director va fi înaintat Comitetului de Organizare Naţional. Votul care se da în data de 17 iunie este un vot liber, nicidecum imperativ.

Numărul de delegaţi pe care Dâmboviţa îi are este de 117, respectiv 106 aleşi şi 11 de drept. Pentru cei 106 va fi o propunere a mea în Biroul Politic Judeţean în primul rând să participe Biroul Politic şi ceilalţi membri care nu sunt de drept, consilierii judeţeni şi o să stabilim criteriile de repartizare a numărului de locuri pentru organizaţiile din judeţ, propunerea mea va fi ca repartizarea să se facă în funcţie de rezultatele pe care le-au avut la ultimele două alegeri.

După aceea, întreaga listă va fi supusă votului Comitetului Director”, a declarat Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial