19 aprilie 2024

Lege şi ordine la Fieni! Transporturile cu lemne, în vizorul poliţiştilor!

difieni1Legalitatea operaţiunilor cu material lemnos, verificată de poliţiştii din Fieni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au acţionat pe raza localităţii pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.

Astfel, au fost controlate 30 de vehicule și au fost verificate 34 de persoane.

În urma neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 3.000 de lei.

De asemenea, s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a 2 m³ de material lemnos, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative de provenienţă.

rutiDoi bărbați sunt cercetați de polițiști pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au depistat un tânăr de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 72, în localitatea Dumbrava, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

De asemenea, un alt tânăr de 23 de ani, din Mătăsaru, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând un autotursim pe raza localității Cojocaru, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Faţă de cei doi, se efectuează cercetări pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial