Lăsaţi în întuneric de jandarmi! | TargovisteNEWS

Lăsaţi în întuneric de jandarmi!

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ
Racordări ilegale la reţeaua de energie electrică
Opt proprietari care aveau imobilele racordate ilegal la reţeaua de energie electrică au fost depistați pe raza unei localităţi dâmboviţene.
Jandarmii dâmbovițeni împreună cu reprezentanţi ai companiei de furnizare a energiei electrice, au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică pe raza comunei Gura Ocniței.
În urma acţiunii desfășurate au fost depistate 8 persoane cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani, care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii artizanale racordate la reţeaua electrică, fără a fi înregistrată de echipamentele de măsurare.
Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru “furt și folosirea de instalaţii clandestine în scopul ocolirii echipamentelor de măsurare”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.
Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]