19 aprilie 2024
LACRIMI ŞI DURERE la Găeşti – Învăţătoarea care s-a sinucis, condusă pe ultimul drum

LACRIMI ŞI DURERE la Găeşti – Învăţătoarea care s-a sinucis, condusă pe ultimul drum

lidias2A fost o zi grea ieri la  Gaesti-Dambovita, unde familia, prietenii,  elevii si profesorii au venit sa isi ia ramas bun de la invatatoarea Lidia Stoica, care s-a sinucis in urma cu trei zile.

Pentru cei mai multi, gestul femeii de 36 de ani ramane inexplicabil. Sunt insa si voci care sustin acum ca tanara a ajuns in pragul mortii dupa neintelegerile din familie. Indiferent de motiv, a lasat in sufletele celor dragi un gol imens.

A fost doliu in familiile tuturor celor care au cunoscut-o si apreciat-o pe invatatoarea Lidia Stoica. Un cadru didactic devotat meseriei si copiilor pe care ii educa. Gestul socant al femeii i-a cutremurat pe toti cei apropiati.

Cei apropiati isi amintesc ca Lidia muncea mult si isi dorea sa faca totul exemplar. Mirela Radu, prietena invatatoarei: “Intr-adevar, era stresata, dar toata lumea trece prin stres, prin boli… Ea voia sa fie perfecta, sa iasa bine, sa nu ii reproseze cineva, sa nu aiba actele facute.”

Oana Iordache, parinte elev: “Copiii nostri or sa o astepte la scoala, noi o sa le spunem ca e undeva plecata… Deci nu se poate explica durere mai mare, doamna va ramane mereu sufletul nostru.”

Invatatoarea a fost inmormantata in cimitirul din Gaesti. In urma ei raman multe mistere nedezlegate. Nu a lasat niciun bilet de adio in care sa isi explice gestul socant si nimeni nu stie ce a impins-o sa isi ia zilele.

lidias1 lidias3 lidias4 lidias5

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial