18 aprilie 2024
La Dealu Frumos, dragostea se împarte frăţeşte! Un tânăr a aflat că soţia sa i-ar putea fi… sora! VIDEO

La Dealu Frumos, dragostea se împarte frăţeşte! Un tânăr a aflat că soţia sa i-ar putea fi… sora! VIDEO

Mihai Staicu e un barbat puternic dintr-o localitate dimboviteana. Cand era tanar fecior, era fala satelor. Acum, intreaga zona vorbeste despre pusca si cureaua sa lata. Trecutul l-a ajuns din urma pe Mihai. A umblat creanga cat a fost tanar, iar acum intreaga comunitate striga ca ginerele Crenguta este chiar fiul sau.

Ca fiica sa are un copil cu propriul frate! La nici 17 anisori, Andreea a pus ochii pe un flacau din sat. Mandru, sprinten, si inalt ca bradul, Crenguta a cucerit-o pe adolescenta din prima clipa.

La nici 3 luni, indragostitii s-au prezentat la sfat si s-au luat cu acte. Au facut un baietel si, timp de 1 an si jumatate, Andreea si Crenguta s-au iubit fericiti, fara ca vreun norisor sa le intunece casnicia. Acum, cand planuiau sa paseasca si in fata altarului pentru binecuvantarea divina, un zvon socant s-a abatut asupra lor ca un trasnet. Au aflat ca ar putea fi frati!

Traiul patriarhal din Dealul Frumos a fost zguduit din temelii. Satenii nu mai auzisera asemenea grozavii decit prin telenovelele de la televizor. Cum de s-a ajuns la o asemenea nefacuta? Ce demon si-o fi bagat coada pentru a face tihnita viata rustica sa clocoteasca? Explicatia este insa de natura cat se poate de pamanteasca. Andreea a fost adoptata in urma cu 18 ani de Mihai si Elena, doi oameni care isi doreau nespus un copil.

Dar, inainte de casatoria sa cu Elena, Mihai a fost un flacau cu mare trecere la cosinzenele de prin sat. Printre cele care au beneficiat de iubirea lui s-a aflat si Nina, mama lui Crenguta. Asadar, posibilitatea ca actualul ginere sa-i fie chiar fiu este cat se poate de plauzibila.

Parerile satenilor sunt acum impartite. Daca unii dintre ei spun ca Andreea si Crenguta ar trebui sa se casatoreasca religios, mai ales ca au impreuna un baietel dragut, cu nume latino, ca din telenovelele sud-americane, Luiz Gabriel. Altii se declara total impotriva! Iubire, iubire, dar intre frati?!

Reprezentantii Bisericii spun ca nu exista nici un dubiu si nici un obstacol: cei doi tineri nu sint rude de singe, asa ca se pot casatori in fata Domnului cind poftesc. Cu toate astea, preotii din Dealu Frumos au un mare semn de intrebare: Mihai, tatal adoptiv al Andreei, si posibil parinte biologic al lui Crenguta, va fi socru mic sau….socru mare?!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial