29 martie 2024

Judoka Natea, la Grand Prix-ul de la Budapesta!

anateaDaniel Natea va participa în perioada 20-22 iunie 2014 la Grand Prix-ul de la Budapesta, unul dintre cele mai puternice turnee de judo din sezonul estival.

Judoka va concura la categoria +100 de kilograme, iar obiectul său va fi o poziţionare cât mai bună la finalul întrecerii.

Pentru concursul din capitala Ungariei, elevul lui Iulian Crăciun a ajuns să fie refăcut în totalitate, după ce a trecut cu brio de accidentarea suferită la braţul drept, la Openul de la Madrid.

La categoria  supergrea a turneului s-au înscris 31 de sportivi, ce vor reprezenta 22 de naţiuni. Antrenorul Iulian Crăciun are încredere în Natea că va face o figură cât mai frumoasă pe suprafaţa de tatami din ţara vecină, după ce acesta s-a pregătit exemplar la ultimele antrenamente.

„Aştept o comportare foarte bună din partea lui. După cum l-am simţit la ultimele şedinţe de pregătire, am încredere în potenţialul său că poate termina pe podium.

Este bine că el a trecut peste accidentarea suferită în Spania”. La ultimul Grand Prix la care a participat, cel de la Baku, Natea a reuşit să cucerească medalia de bronz.

La turneul de judo găzduit de Budapesta vor lua parte 462 de concurenţi din 56 de ţări.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial