Joi şi vineri, circulaţia în centrul Târgoviştei va fi restricţionată! | TargovisteNEWS

Joi şi vineri, circulaţia în centrul Târgoviştei va fi restricţionată!

sfnifon110814-3  Având în vedere că în zilele de joi, 10 august, și vineri, 11 august 2017, în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, cu participarea unor Ierarhi din ţară şi din străinătate, va avea loc, la Târgovişte, sărbătorirea Sf. Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţãrii Româneşti, pentru optima informare a târgoviștenilor, precum şi a pelerinilor care vor participa la acest eveniment central al Eparhiei noastre, aducem la cunoştinţă că în ziua de 10 august, în intervalul orar 17,30-21,00, va fi închis circulaţiei autovehicolelor Bulevardul Libertăţii, iar, pe perioada desfăşurării Pelerinajului Tinerilor, aproximativ, între orele 19,30-20,30, se vor închide, parţial, Calea Domnească, Strada Stelea şi Strada Revoluţiei. În ziua de 11 august, începând cu ora 6,00 până la ora 15,00, se va închide circulaţiei Bulevardul Libertăţii și, parţial, Bulevardul Mircea cel Bătrân.
   Rugăm pe toți cei care vor fi afectați de aceste restricții temporare să fie înțelegători și binevoitori, deoarece este vorba despre un eveniment anual care manifestă credința și mărturia spirituală a credincioșilor din Eparhia noastră.

 

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Life-Style

Ziua internațională a muntelui

Ziua internațională a muntelui aniversată…la munte Declarată încă din 2003 ca „Zi internațională a muntelui”, data de 11 decembrie nu putea lipsi din calendarul expediționar al montaniarzilor dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park, ei efectuând, în weekendul anterior zilei (9-10 decembrie 2017) o reușită tură de iarnă pe potecile înzăpezite ale Bucegilor. După [...]