19 martie 2024
Joi, 18 ianuarie 2018, de la ora 17:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra se lansează „Cartea fără nume”

Joi, 18 ianuarie 2018, de la ora 17:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra se lansează „Cartea fără nume”

carteCOMUNICAT DE PRESĂ

Joi, 18 ianuarie 2018, de la ora 17:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra are loc lansarea volumului scris de poetul și ziaristul Lucian Avramescu.

Cartea fără nume” conține poezii, dar și o piesă de teatru care stârnește curiozitatea prin titlul său: Să nu furi niciodată o mireasă!”.

Lansarea Cărții fără nume” este organizată de Primăria Municipiului Târgoviște alături de Teatrul Tony Bulandra și este dedicată Zilei Culturii Naționale sărbătorită pe data de 15 ianuarie. Versul poetului Lucian Avramescu este sensibil și realist, clasic și modern, cadențat și ieșind din linie, acolo unde spontaneitatea și inspirația pornesc înaintea rigorilor lirice pe care poetul le bine-cunoaște. Piesa de teatru se bazează, de asemenea, pe efectul surpriză.

Calităților scrierilor sale le va face un laudatio scriitorul și lectorul universitar doctor Sebastian Vlad Popa, iar actori ai teatrului vor interpreta un tablou din piesa menționată și poezii reprezentative din volum. Astfel, publicul se va putea bucura de vocile și emoțiile Cameliei Varga, Mariei Nicola, Cosminei Lirca, Cristinei Dumitra și ale lui Mircea Silaghi, Radu Câmpean, Cristian Olaru și Daniel Nuță.

Cartea fără nume” amintește de Steaua fără nume” a lui Mihail Sebastian și va străluci la fel de frumos pe bolta poeziei naționale.

Sunteți așteptați la o seară cu adevărat deosebită în prezența artiștilor numiți și a multor personalități târgoviștene!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial