Jandarmul Ionuţ Timofte, două semimaratoane cu cifra “magică” 3 | TargovisteNEWS

Jandarmul Ionuţ Timofte, două semimaratoane cu cifra “magică” 3

3Plutonierul major Timofte Ionuț a reprezentat timp de peste 4 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 70 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obținut rezultate bune și foarte bune.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obținut noi rezultate notabile. S-a clasat pe locul al III-lea general, la Semimaratonul Bucuriei desfășurat la Urlați și la Semimaratonul Orașului Plopeni.
Pasionat de sport și de alergarea montană, subofițerul a intrat în competițiile menționate pentru a treia oară, parcurgând distanțele de 21, respectiv 10 km.
Jandarmul dâmobvițean va participa și pe 13 octombrie a.c., la “Maratonl Internațional București ”, care se va desfășura pe o distanță de 10 km.
Plutonierul-major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]