Jandarmul dâmboviţean Ionuţ Timofte, locul I la Băneasa Race! | TargovisteNEWS

Jandarmul dâmboviţean Ionuţ Timofte, locul I la Băneasa Race!

1Ionuţ Timofte, locul I la Băneasa Race – categoria 30-39 de ani

Plutonierul major Timofte Ionuț a reprezentat timp de peste 4 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 60 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obținut rezultate notabile.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obținut un nou rezultat remarcabil. S-a clasat pe locul întâi la semimaratonul „Băneasa Race 2019”, desfășurat în Pădurea Băneasa.
Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în competiţia, care a reunit peste 200 de participanți, la categoria – 30-39 de ani (21 km).
Subofițerul va participa și pe 12 mai a.c., la semimaratonul – “București 2019”, care va consta în parcurgerea unui traseu pe asfalt de 21 de km.
Plutonierul major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006 fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]