Jandarmii, prezenţi în mai multe licee din judeţ, la Bacalaureat | TargovisteNEWS

Jandarmii, prezenţi în mai multe licee din judeţ, la Bacalaureat

foto---Examenul Național de Bacalaureat, în siguranță

Începând cu data de 1 iulie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmbovița vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării examenului de bacalaureat la 7 centre de examinare din județul Dâmbovița.

Misiunea jandarmilor este de a preveni faptele care ar putea tulbura ordinea, liniştea publică şi desfăşurarea în condiţii de normalitate a examenului de bacalaureat. Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ în vederea soluţionării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranţa elevilor sau a cadrelor didactice.

În perioada 1 iulie 13 iulie a.c., jandarmii dâmbovițeni vor fi prezenţi pe timpul susținerii probelor din cadrul Examenului Național de Bacalaureat la următoarele unități școlare:

Colegiul Economic “Ion Ghica” Târgoviște;

Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște;

Liceul “Voievodul Mircea” Târgoviște;

Colegiul Național “Ion Luca Caragiale” Moreni;

Colegiul Național “Nicolae Titulescu” Pucioasa;

Colegiul Național “Vladimir Streinu” Găești;

Liceul Teoretic “I.C. Vissarion” Titu.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]