20 aprilie 2024
Jandarmii dâmbovițeni, mobilizați pentru mitingul PSD de la Târgoviște

Jandarmii dâmbovițeni, mobilizați pentru mitingul PSD de la Târgoviște

foto-arhiv---1Adunările publice, în siguranță

 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice (republicată), efective al Jandarmeriei vor asigura, duminică, 19 mai a.c. în intervalul orar 10.00 – 16.00, măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul mitingului electoral organizat în Piața Tricolorului și Bulevardul Independenței (secțiunea dintre Piața Tricolorului și Piața 1 Mai) din municipiul Târgoviște, în vederea desfășurării în condiții de legalitate, prevenirea tulburării ordinii publice și protecția participanților.

Jandarmeria Dâmbovița reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritantlacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Totodată  recomandăm cetățenilor  care vor participa la această adunare publică să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial