19 aprilie 2024
Jandarmii au dat lovitura! Hoţul de ţeavă!

Jandarmii au dat lovitura! Hoţul de ţeavă!

Miercuri, 30 mai a.c., o patrulă din cadrul Jandarmeriei dâmboviţene, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Măneşti, a surprins o persoană care sustrăgea conductă metalică aparţinând unei societăţi comerciale, după ce decopertase solul cu ajutorul unor unelete specifice pe o distanţă de aproximativ 30 m.

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că Constantin B. în vârstă de 23 ani a tăiat în 4 bucăţi o conductă metalică în lungime de aproximativ 10 m, folosind un ferăstrău de tip bomfaier. Persoana intenţiona să transporte materialul feros sustras la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

*** Jandarmii i-au întocmit autorului în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial