25 aprilie 2024
Jandarmeria Dâmboviţa stinge lumina de „Ora Pământului”

Jandarmeria Dâmboviţa stinge lumina de „Ora Pământului”

poster-ora-pamantului-2018_wwf“Sunt metode mai bune să te împaci cu natura” este mesajul campaniei “Ora pământului”, pe care îl susţin şi jandarmii dâmboviţeni în acest sfârșit de săptămână.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmboviţa acțiunea va fi marcată sâmbătă, 24 martie a.c., între orele 20.30-21.30, prin stingerea luminilor interioare și oprirea aparaturii electronice aflată în stand-by. Excepție va face sistemul comunicațional și dispeceratul unității pentru a nu afecta capacitatea operațională și misiunile ce revin instituției.

Campania se derulează la nivel internaţional, fiind un semnal de alarmă şi de conştientizare a opiniei publice asupra fenomenului încălzirii globale.

Jandarmeria Dâmboviţa a participat în mod constant la campanii ce au avut ca scop protejarea mediului înconjurător alături de O.N.G.-uri, instituţii publice sau reprezentanţi ai mass-mediei (ex. acţiuni de ecologizare, plantare puieţi etc.).

Conform legii, Jandarmeriei Române îi revin atribuţii în domeniul protecţiei mediului înconjurător, al florei şi faunei, în responsabilitatea sa aflându-se şi zonele cu statut de arie naturală protejată de pe teritoriul României.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial