25 aprilie 2024

Jaf de pomină, la Ghirdoveni! “A mâncat la noi în casă. E prietenul nostru, a fost cu fii-mea…”

ghir4O femeie de 37 de ani din judeţul Dâmboviţa a fost jefuită chiar de un bun prieten al ei. Culmea e că totul s-a petrecut în timp ce victima se afla în locuință, şi stătea de vorbă cu… iubita suspectului.

ghir3În acest timp, individul a intrat în casă pe geamul de la dormitor, a furat un televizor, apoi a ieșit tot pe geam și s-a pierdut în întuneric. În scurt timp a fost găsit însă de polițiști și încătușat.

ghir5Totul s-a întâmplat la Ghirdoveni, în comuna I.L.Caragiale, după miezul nopţii. Suspectul era prieten de mulţi ani cu proprietara locuinţei. Seara, iubita lui a mers în vizită la femeie, să stea de vorbă. Gazda făcuse însă greşeală să lase geamul de la dormitor deschis, să aerisească.

ghir7Marius Buga, Pro TV: Jaful s-a petrecut în numai câteva minute. Individul a escaladat fereastra, a intrat în dormitorul femeii şi de acolo i-a furat televizorul. ghir2Totul s-a petrecut la nici doi metri de proprietară. În momentul în care aceasta a realizat că a fost jefuită a sunat la 112, iar poliţiştii au reuşit să îi dea de urma suspectului.

Deşi avea lumina aprinsă în dormitor şi ea se afla la nici doi metri distanţă, în altă încăpere, victima furtului spune că n-a auzit niciun zgomot. Abia după câteva zeci de minute a intrat în cameră, şi a realizat ce s-a întâmplat.

ghir1Proprietara jefuită: E prietenul nostru, a fost cu fii-mea, prietenul lui fii-mea, a mâncat la noi în casă. A zis că a făcut un spirit de glumă.
Reporter: Nu l-aţi auzit?
Proprietară: Nimic absolut, eu eram în casă, vorbeam.

Suspectul recunoaşte că el este cel care a dat atacul, dar spune că totul a fost doar o glumă. Ar fi vrut să testeze “vigilența” prietenei lui şi susţine că avea de gând să îi restituie televizorul.

ghir9Mădălin Ion, suspect: Dintr-o simplă glumă s-a degenerat, am vrut să fac o glumă cu prietena şi iubita mea.
Reporter: Cum aţi intrat pe geam?
Mădălin Ion: Simplu, îi cunoșteam casa, fiind prietena mea, făcând grătare non-stop. Să râd, să glumesc cu ele, să le sperii un pic.

ghir8Vecinii spun că în ultima vreme mai multe locuinţe au fost jefuite.

Bărbatul este acuzat de violare de domiciliu şi de furt, şi riscă până la 5 ani în spatele gratiilor.

ghir6Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial