ITM Dâmboviţa – Versiune nouă Revisal | TargovisteNEWS

ITM Dâmboviţa – Versiune nouă Revisal

revisalCOMUNICAT DE PRESĂ

VERSIUNE NOUA REVISAL

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița anunță toți angajatorii că începând cu data de 1 iunie 2019, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicației Revisal, 6.0.7. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicației Revisal.

Ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță programate, în perioada 31.05.2019 ora 14:00 – 01.06.2019 ora 12:00, portalul REGES pentru transmiterea on – line a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil.

Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8, nu vor mai putea transmite registrul începând cu data de 31 mai 2019. Pentru actualizarea aplicației Revisal, este recomandat să se urmeze instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare accesibil de la adresa https://inspectiamuncii.ro/reges. Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să se efectueze o copie de siguranță a bazei de date pe un suport extern.

Inspector şef

Marius Lixandru

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]