25 aprilie 2024

“ÎŞI AROGĂ REALIZĂRILE PRIMARULUI!” Vlad Oprea NU reprezintă PSD Titu!

vopreaDeclarație de presă PSD Titu 

Organizația PSD Titu îsi asumă dreptul de a exprima un punct de vedere față de atitudinea d-lui Vlad Oprea, membru P.S.D. și consilier în Consiliul Local Titu . Luând act de acțiunile sale din ultima perioadă, acțiuni cu o vădita tentă electorală – distribuirea calendarelor pe 2016 și a pliantelor prin care încearcă să-și definească convingerile și principiile politice într-o manieră ce eludează conceptul de adevăr, Organizația PSD Titu își exprimă profund nedumerirea și totalul dezacord.

În acest sens, partidul nostru precizează că nu are nicio legatura cu acțiunile d-lui Oprea și se dezice de practicarea metodelor de promovare electorală prin pliante sau afișe de orice natură, în afara perioadei legale de campanie electorală. Consideram ca inoportună intervenția Domniei Sale pentru atragerea electoratului în eventualitatea unei candidaturi la funcția de primar, electorat ce a dovedit, de-a lungul timpului, o bună cunoaștere a programului nostru electoral și o serioasă raportare la realitatea obiectivă.

În privința conținutului materialelor distribuite, constatăm cu indignare că domnul Vlad Oprea își arogă multe dintre realizarile Institutiei Primarului, Administrației Locale și ale Consiliului Local Titu, organisme care au proiectat, finanțat si realizat programele și proiectele de dezvoltare a orașului. Organizația PSD Titu se simte datoare a-i atrage atenția că orice realizare in domeniul economic, social, politic, cultural presupune o activitate de echipă și nu una individuală.

De asemenea, ne uimește faptul că domnul Vlad Oprea iși trece la capitolul “Investitii urmărite si realizate”, în cadrul mandatului de viceprimar al orașului, proiecte la care nu a avut nicio contribuție “de facto”, precum “Grădinita cu Program Prelungit Titu”, “Asfaltarea străzilor din cartierul Sălcuta”, ambele fiind inițiative strict ale primarului orașului, dl. Traian Niculae în anul 2015. Primarul a fost acela care a efectuat toate demersurile necesare la instituțiile abilitate, inclusiv Guvernul Romaniei, pentru a obține finanțare prin OUG 28 pentru aceste proiecte.

Față de această situație, îi atragem atenția d-lui Vlad Oprea, că prin demersurile sale nu a incercat decât promovarea propriei imagini, ignorând prevederile Statutului PSD Art. 30 – “Îndatoririle membrilor PSD” lit. d (“respectarea hotărârilor majoritații”), lit. f (“să nu exprime în public … păreri care contravin politicii si strategiei partidului sau hotărârilor sale”), lit. h (“să militeze la păstrarea si întărirea unitații partidului”), lit.i (“să nu aducă daune imaginii și prestigiului partidului”).

In consecinta, vă recomandam, stimate domnule Vlad Oprea, in spirit democratic și colegial, să fiți corect, realist, să vă raportați obiectiv la realizările și inevitabilele eșecuri din cariera dumneavoastră și a celorlalți, să adoptați un spirit critic cu propria persoană și cu cei din jur. Ignorând acest adevar, veți trai în iluzie si aparență, ceea ce nu vă va asigura împlinirea nici in plan profesional, nici în politică.

Semneaza biroul orasenesc al organizatiei PSD Titu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial