IPJ Dâmboviţa – 13 ofițeri de poliție și 9 agenți de poliție, avansaţi în grad! | TargovisteNEWS

IPJ Dâmboviţa – 13 ofițeri de poliție și 9 agenți de poliție, avansaţi în grad!

avansariCOMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 29 noiembrie, în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, 13 ofițeri de poliție și 9 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

De asemenea, în același cadru festiv, 372 de polițiști au primit diplome de merit pentru activitatea desfășurată pe parcursul acestui an.

Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Național al României, urmată de o incursiune în istoria neamului nostru, susținută de doamna muzeograf de la Muzeul Poliției Române, Nica Cristina.

Domnul adjunct al inspectorului șef, comisar șef de poliție Păun Sorin, a dat citire mesajului șefului Poliției Române, chestor general de poliție Ioan Buda, cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 DECEMBRIE.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a adresat felicitări tuturor polițiștilor pentru profesionalismul, promptitudinea și seriozitatea de care au dat dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]